Pro většinu lidí je sýr běžnou součástí jídelníčku. Konzumuje se v syrovém stavu, výborný je ale i jako součást teplého pokrmu. V tomto případě se... (17. 12. 2013)
Štědrý den se blíží, a tak je možná ta pravá chvíle popřemýšlet, jak letos naaranžujete slavnostní stůl na štědrovečerní večeři. Abychom vám rozhodování trochu usnadnili,... (16. 12. 2013)
V dnešním pokračování Speciálu nejen pro gurmány vás pozveme do slunné Itálie, kde si společně pochutnáme na těstovinách. Těstoviny lze připravit mnoha různými způsoby. Jedním... (13. 12. 2013)
Často se mluví o tom, že životní styl dnešních dětí není tak úplně v pořádku, protože tráví hodně času u počítače či u televize a... (12. 12. 2013)
Již tento pátek oslavíme svátek svaté Lucie. U nás se sice příliš neslaví, ale určitě stojí za to si připomenout, kdo byla Lucie a proč... (11. 12. 2013)
A je tu to pravé (pod)zimní počasí, které ne vždy zve k výletům či k dlouhým procházkám. A protože děti je třeba i tak nějak... (10. 12. 2013)
Dobré víno si žádá tu správnou sklenici, díky níž pak vynikne jeho chuť. Říká se totiž, že dobré víno může zkazit nevhodná sklenice. Jaká sklenice... (9. 12. 2013)
Čas od času se většina rodičů u svého potomka setká s krvácením z nosu. Objeví se naprosto nečekaně a na první pohled vypadá děsivě. Vyděšený... (6. 12. 2013)
Na dnešní den jsme pro vás připravili povídání o knižní novince, která je volným pokračováním knihy s tajuplným názvem Jak se straší Stráchnivec. Napínavá a... (5. 12. 2013)
Je tady prosinec, měsíc plný svátků a tradic. A už za pár dní se děti mohou těšit na jednu z nich – na příchod tří... (4. 12. 2013)